Deelnemers aan het woord:

Deze training heeft me gereedschap gegeven om aandachtiger in het leven te staan. Te leren ervaren dat ik kan observeren zonder meteen conclusies te trekken, commentaar en-of kritiek te leveren. Om minder gejaagd door de dagen te rennen, door steeds een stop te maken en bewust adem te halen. (vrouw, 68)

Deze training voelt als een heel groot cadeau voor mij. (vrouw, 22)

Deze training was een verrijking voor mijzelf. Ik ben meer bewust, stel me meer open voor mijn eigen gevoelens, emoties en gedachten. Ik heb Dagmar's persoonlijke stijl erg gewaardeerd. (man, 32)

Ik laat me minder meeslepen in een bui. Ik heb geleerd beter voor mezelf te denken en merk daar verandering in. Denk creatiever na over oplossingen en heb meer eigen idee├źn in dingen die ik wil doen en voel er meer opwinding bij, meer energie.
Het besef van de tijdelijkheid van alles geeft lucht en ruimte, ik zit minder vast in het moment, ik denk minder absoluut.
Ik ben ongelofelijk blij ben dat ik dit heb gedaan. Het voelt als een heel groot cadeau! (vrouw, 45)

Dagmar is een bekwame trainer met een gave om iedereen positieve aandacht te geven en om je zeer op je gemak te helpen voelen . Het was daardoor makkelijker om me open te stellen. (vrouw, 40)

Deze training heeft me geleerd naar mezelf te luisteren, de dingen in proportie te zien, me geen zorgen te maken over zaken die nog niet spelen. (man, 49 jaar)

Als ik Dagmar kenschets: rustig, stimulerend, niet oordelend, helder in haar uitleg. (man, 55)

Ik heb veel geleerd. Ik laat me minder meeslepen in 'zorgen' over dingen die er nog niet zijn. Ik probeer niet meer 'automatisch' te reageren maar even pas op de plaats te maken.' (vrouw, 32)

Ik voel meer rust en aandacht, minder opgejaagd, laat me minder meeslepen door alles wat 'moet'. Dank voor de enorm prettige aandacht en begeleiding. (vrouw, 48)

Ik ben ontzettend blij dat ik deze training bij Dagmar gedaan heb. Voor toekomstige collegae zou het verplicht moeten zijn. Ik heb nog niet eerder zo'n leuke, plezierige en zinvolle training gedaan. Dagmar's zorgvuldige, heldere en aandachtige begeleiding heb ik enorm gewaardeerd. (man, 43)

Ik heb zoveel geleerd. Leven is makkelijker en leuker geworden. Alle input, de humor, de groep;  ik ga het missen. Ik heb me voorgenomen een aantal van de oefeningen deel van mijn leven te laten zijn, want het werkt echt. (vrouw, 33 )